Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا - چند روش مختلف وجود دارد که می‌توانید با استفاده از آنها به راحتی یک برنامه یا بازی را مستقیماً به سایر کاربران اندروید ارسال کنید.
برنامه‌ها و بازی‌های تلفن‌های هوشمند قسمت بزرگی از زندگی ما هستند، بنابراین طبیعی است که بخواهید وقتی اخباری را پیدا می‌کنید که به خصوص از آن لذت می‌برید، اخبار را پخش کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اندروید به اشتراک‌گذاری برنامه‌ها با سایر کاربران اندروید را آسان می‌کند.

ما می‌توانیم خیلی بهتر از این باشیم که به راحتی به دیگران نام یک برنامه را بگوییم و آنها را وادار کنیم که آن را جستجو کنند. چند روش مختلف وجود دارد که می‌توانید با استفاده از آنها به راحتی یک برنامه یا بازی را مستقیماً به سایر کاربران اندروید ارسال کنید.

ارسال با "اشتراک نزدیک"
"Nearby Share" یک ویژگی اندورید شبیه AirDrop در iPhone ، iPad و Mac است. نیازی نیست که اطلاعات مخاطب را رد و بدل کنید یا در همان شبکه کسی باشید که برای آنها چیزی ارسال کند. آنها فقط باید از نظر جسمی در نزدیکی باشند.

فروشگاه گوگل پلی دارای قابلیت اشتراک نزدیک است که برای ارسال برنامه‌ها و بازی‌ها به افراد تعبیه شده است. این روش خوب است زیرا فایل واقعی را از طریق فروشگاه برنامه ارسال می‌کند، به این معنی که گیرنده می‌تواند بدون بارگیری دستی ابتدا سریعاً آن را نصب کند.

ابتدا برنامه Play Store را در تلفن یا رایانه لوحی اندروید خود باز کنید. برای باز کردن منوی سرریز، روی منو در بالا سمت چپ ضربه بزنید.
 

بعد ، "برنامه‌ها و بازی‌های من" را از فهرست انتخاب کنید.
 

شما به صفحه «به‌روزرسانی‌ها» در صفحه برنامه‌ها و بازی‌های من آورده می‌شوید. به برگه "اشتراک" بروید.
 
برای شروع مراحل کار با Nearby Share، روی دکمه "ارسال" ضربه بزنید.
 

ممکن است از شما خواسته شود به فروشگاه گوگل‌پلی دسترسی به مکان خود بدهید. روی «ادامه» ضربه بزنید.

 
سپس ، یکی از گزینه‌های اجازه را برای ادامه انتخاب کنید.
 

در مرحله بعد، لیستی از همه برنامه‌ها و بازی‌های نصب شده بر روی دستگاه خود را مشاهده خواهید کرد. هرکدام را که می‌خواهید به اشتراک بگذارید انتخاب کنید، سپس روی نماد ارسال در گوشه بالا سمت راست ضربه بزنید.
 

اکنون، شخصی که دریافت می‌کند باید Play Store را نیز باز کرده و به تب "Share" بروید. با این حال، آنها "دریافت" را انتخاب می‌کنند.
 
پس از مشاهده نمایشگر دستگاه، آن را انتخاب کنید.
 
کد جفت‌سازی در دستگاه شما و آنها ظاهر می‌شود. به آنها بگویید کد چیست و در صورت تطبیق آنها می‌توانند روی «دریافت» ضربه بزنند.
 
برنامه‌های ارسال می‌شود و آنها می‌توانند برای دریافت آن روی دکمه "نصب" ضربه بزنند. از آنجا که فایل برنامه واقعی را ارسال کرده‌اید، سریع نصب می‌شود.
 

اکنون هر دو می‌توانید ارتباط خود را قطع کنید.

یک لینک مستقیم از فروشگاه گوگل‌پلی به اشتراک بگذارید

این روش دوم بیشتر با فناوری پایین است، اما اگر گیرنده از نظر جسمی نزدیک نباشد، کارساز است.دوباره، ما از فروشگاه گوگل‌پلی شروع می‌کنیم. برنامه یا بازی را که می‌خواهید به اشتراک بگذارید پیدا کنید و روی نماد منوی سه نقطه در گوشه بالا سمت راست ضربه بزنید.
 
بعد ، "اشتراک" را از فهرست انتخاب کنید.
 

منوی اشتراک محلی اندروید باز می‌شود. می‌توانید پیوند را "کپی" کرده و در هر برنامه پیام‌رسان یا رسانه اجتماعی که می خواهید جای گذاری کنید، یا برنامه‌ای را برای اشتراک مستقیم آن انتخاب کنید.
 
این تمام چیزهایی است که در آن وجود دارد. برای هرکس که آن را بفرستید می‌تواند روی پیوند کلیک کند و مستقیماً به صفحه برنامه در فروشگاه گوگل‌پلی منتقل شود.

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس فتا

منبع: ايتنا

کلیدواژه: اپلیکیشن اندروید نرم افزار پلی استور برنامه ها و بازی برنامه ها و بازی ها فروشگاه گوگل پلی انتخاب کنید ضربه بزنید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۳۵۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سبک بسکتبال ایران باید تغییر کند/ ضعف برنامه‌ریزی دلیل انتقادهاست

کارشناس بسکتبال ایران گفت: ابتدا باید سبک بسکتبال خود را انتخاب کرده و تغییر دهیم، سپس به فکر انتخاب سرمربی آینده تیم ملی باشیم.

سیامک ویسی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره تغییراتی که قرار است در راس کادرفنی تیم ملی بسکتبال ایران ایجاد شود، توضیح داد: قبل از اینکه جواب این سوال را بدهم، باید اینگونه به موضوع نگاه کنیم که یکسری قوانین بازی در تیم ملی ایران ایجاد شده که به مرور زمان ایجاد می‌شود، حالا بازیکن‌های نسل قدیمی‌تر ما در حال خداحافظی و در سن بازنشستگی هستند که در نتیجه آن، یک نسل جوانتر جایگزین می‌شوند.

او ادامه داد: اکنون که نسل جوانتر ما می‌خواهد کار کند، به نظر من باید دنبال این باشیم که سبک بسکتبال بازی کردن خود را انتخاب کنیم. اینکه ما فقط دنبال این باشیم دو سه سرمربی عوض کنیم عملا نمی‌تواند بازدهی داشته باشد. از نظر من وجود دمیر یا هر مربی خارجی دیگر اتفاق بدی نیست، اما باید ببینیم از حضور او چه چیزی می‌خواهیم و دنبال چه سبکی از بسکتبال هستیم.

کارشناس بسکتبال ایران با تاکید بر اینکه باید سبک بسکتبال بازی کردن تیم ایران تغییر کند، اظهار کرد: سال‌های گذشته که ما حامد حدادی را داشتیم، تیم ما خیلی وابسته به بازیکن بلند و شخص خود حدادی بود. حالا در نبود ایشان، با توجه به تغییر نسل تیم ملی و وجود بازیکنان کوتاه قامت‌تر البته مستعدتر، ما باید سبک بازی جدیدی را برای تیم ملی خود پیدا کنیم. وقتی این‌کار را کنیم، آن زمان می‌توانیم هم مربی خوبی انتخاب کنیم و هم زمان بدهیم که کار کند.

ویسی تصریح کرد: دو نکته مهم وجود دارد که باید به آن‌ها توجه کرد، هرچند که وقتی کمیته فنی تشکیل جلسه می‌دهد، قطعا به این نکات هم توجه کرده‌اند. نکته نخست اینکه ما چه بازیکنایی در اختیار داریم و آن مربی که می‌آید چه نوع سبک بازی دارد. نکته دوم هم اینکه مربی انتخاب شده باید اهداف فدراسیون را دنبال کند و از نظر من قطعا تیم ملی ما با تغییر نسل روبرو است. قطعا مشکلات زیاد خواهد بود و اگر بخواهیم همانطور که ۵ تا ۱۰ سال پیش بازی می‌کردیم پیش برویم، با مشکل روبرو می‌شویم. باید حتما زمان بگذاریم و آن مسائلی که هست را با گذشت زمان حل کنیم، چرا که گذر زمان خیلی مسائل را روشن می‌کند.

کارشناس بسکتبال ایران، در واکنش به تغییرات زیاد سرمربی تیم ملی طی دو سال گذشته، اظهار کرد: یکسری انتقادها نسبت به کاری که فدراسیون انجام می‌دهد همیشه وجود دارد. وقتی انتقادات هست قبل از شروع کارها ما باید برنامه‌ریزی مناسبی کنیم و بگوییم که از کجا به کجا می‌رویم. بی‌شک انتقادات زیاد خواهد بود، اما یکسری از آن‌ها سازنده است و یکسری هم خیلی منطقی نیست. وقتی ما وارد کار می‌شویم اگر برنامه‌ریزی درست باشد انتقادی هم باشد از مثبت‌ها استفاده می‌کنیم و اگر هم غیر منطقی باشد آن‌ها را کنار می‌گذاریم. الان نسبت به یکسری انتخاب‌های فدراسیون انتقاد وجود دارد که قطعا شاید دلیل آن وجود ضعف برنامه‌ریزی باشد.

ویسی در پاسخ به این سوال که آیا با مربی خارجی برای تیم ملی موافق است یا مربی داخلی، توضیح داد: این اعتقاد شخصی من است که مربی خارجی اگر بیاید و کسی باشد که نه فقط به تیم ملی بلکه به کل بسکتبال ما کمک کند، از او استقبال می‌شود. یک موضوع دیگر هم که خیلی به آن اعتقاد دارم، این است که آیا بسکتبال ما در سایر جهات هم پیشرفت کرده است یا نه؟ پیشرفت بسکتبال را فقط نتیجه می‌بینیم؟ ما اگر دنبال پیشرفت هستیم بسکتبال ما در همه موارد باید رشد کند. به عنوان مثال ما باید در بخش داوری، مربیان، بازیکنان، سخت افزار، امکانات و ... پیشرفت کنیم که به جمیع آن‌ها پیشرفت می‌گویند.

او در پایان تاکید کرد: به نظر من خیلی بهایی به مربیان در رده بزرگسالان داده نشد. اگر مربیان خود را پیشرفت ندهیم نمی‌توانیم مدعی شویم که پیشرفت کرده‌ایم. از نظر من در این شرایط مربی ایرانی می‌توانست بیشتر کمک کند. البته حضور مربی خارجی را هم اتفاق بدی نمی‌دانم، باید بیاید و به او زمان بدهیم. اینکه صرفا به نتیجه فکر و اکتفا کنیم رفتار درستی نیست. در کل اما من احساس می‌کنم که در شرایط فعلی مربی داخلی مناسب باشد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اندرویدی ها از وجود این فایل مخرب بی خبر هستند
  • هشدار مایکروسافت به اندرویدی‌ها
  • تغییرات گوگل مپس برای گوشی‌های اندرویدی از راه می‌رسد
  • اندرویدی‌ها از وجود این فایل مخرب بی‌خبر هستند
  • قابلیت‌های جدید استوری اینستاگرام کاربران را شگفت‌زده کرد
  • واگذاری ساماندهی پیامک‌های تبلیغاتی به سازمان تنظیم مقررات
  • سبک بسکتبال ایران باید تغییر کند/ ضعف برنامه‌ریزی دلیل انتقادهاست
  • اندروید یا iOS ؟ کدام سیستم عامل امن‌ترین قلمرو را دارد؟
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان در مدرسه‌ای در یزد
  • اندروید امن‌تر است یا iOS؟