Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از گوگل بلاگ؛ فروشگاه اندرویدی گوگل که گوگل پلی نام دارد تصمیم گرفته که تغییراتی را در رتبه بندی‌های برنامه‌های اندرویدی در این فروشگاه ایجاد کند. با انجام این تغییرات، تعداد ستاره‌های برنامه‌ها براساس کشورها، نوع دستگاه و سیستم عامل بومی می‌شوند تا اطلاعاتی که در دسترس کاربران قرار می‌گیرد بهتر و دقیق‌تر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

ایجاد تغییرات بزرگ در عملکرد گوگل پلی رتبه بندی براساس کشورها، سیستم عامل و نوع دستگاه

گوگل اعلام کرد که این تغییرات می‌توانند تجربه کاربری بهتری را به کاربران ارائه کنند. توسعه دهندگان و کاربران تاکنون بار‌ها درباره بهبود و ارتقا مکانیزم رتبه بندی در گوگل پلی پیشنهاداتی را داده و گفته بودند که سیستمی باید طراحی بشود که برای کاربران مفیدتر باشد. رتبه بندی برنامه‌ها براساس کشور کمک می‌کند تا برنامه‌های مختلف عادلانه‌تر رتبه بندی بشوند و امتیازی که در یک کشور کسب می‌کنند بر رتبه برنامه در سایر مناطق جغرافیایی تاثیری نداشته باشد. علاوه بر این رتبه بندی برنامه‌ها براساس نوع دستگاه هم از اهمیت بالایی برخوردار است.

برای نمونه برخی از برنامه‌ها در فروشگاه گوگل وجود دارند که کاربران تبلت‌ها تمایل بیشتری دارند تا از آن استفاده کنند و این احتمال هم وجود دارد که کاربران تلفن‌های هوشمند کاملا این برنامه را نادیده بگیرند؛ بنابراین رتبه بندی برنامه‌ها براساس دستگاه اطلاعات بسیار دقیق‌تری را درباره امتیاز برنامه‌ها به کاربران ارائه می‌کند. گوگل ادعا می‌کند که رتبه بندی‌هایی کلی وضعیت برنامه را دقیق مشخص نمی‌کند و به همین دلیل به جای اینکه همه کاربران از هر کجای دنیا امتیاز مشابه و یکسانی را درباره برنامه در فروشگاه گوگل ببینند، این شرکت می‌خواهد رتبه بندی را براساس کشور‌ها تغییر بدهد.

گفتنی است که این تغییرات جدید از ماه نوامبر و در ابتدا برای کاربران گوشی‌های هوشمند اعمال می‌شود و برای مثال اگر کاربری در ژاپن گوگل پلی را باز کند می‌تواند امتیاز ارائه شده از سایر کاربران این کشور را ببیند و ممکن است از اوایل سال ۲۰۲۲ رتبه بندی برنامه‌ها براساس سایر مولفه‌ها مثل نوع دستگاه و سیستم عامل هم اضافه بشود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت گوگل گوگل پلی سیستم عامل اندروید برنامه های موبایل براساس کشور نوع دستگاه گوگل پلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۵۴۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سابقه زیاد همکاری با آموزش و پرورش، از اولویت‌های جذب معلمان است

ایسنا/مازندران عضو کمیسیون آموزش وتحقیقات مجلس شورای اسلامی از مشخص شدن اولویت‌های جذب معلمان درسال ۱۴۰۳ خبر داد.

رضا حاجی پور به خبرنگار ایسنا در آمل گفت: درسال ۱۴۰۲ بیش از ۷۰ هزار معلم در قالب ماده  ۲۸ در آزمون‌های متوالی که برگزار شد در راستای کمبود نیروهای آموزشی در آموزش و پرورش جذب شدند.

وی با اشاره به اینکه درحال حاضر بیش از ۱۲۰ هزار معلم درمقاطع مختلف تحصیلی درکشور کمبود و نیاز جدی است، افزود: برای سال جاری نیز همانند روال انجام شده سال ۱۴۰۲ با برگزاری آزمون‌های جذب معلم اقدام خواهد شد.

نماینده مردم شهرستان آمل درمجلس شورای اسلامی اضافه کرد: اولویت جذب با معلمانی هست که در قالب پیش دبستانی‌ها، حق التدریسی، نهضت سوادآموزی، برون سپاری، غیرانتفاعی، معلمان طرح امین و سربازمعلم و افرادی که سابقه زیاد همکاری با آموزش و پرورش داشتند.

حاجی پور اضافه کرد: درماه اردیبهشت نیز یک آزمون استخدامی معلمان برگزار شد که تعداد جذب آنها نیز از سوی آموزش و پرورش مشخص خواهد شد.

وی ابرازامیدواری کرد: حداقل بخشی از کسری و نیاز معلمان درمقاطع مختلف تحصیلی درسال جاری و تا پیش از سال تحصیلی ۱۴۰۳ و۱۴۰۴ جذب آموزش و پرورش شوند.

اعتراض مجلس به احکام صادرشده در رتبه بندی معلمان

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی همچنین درخصوص آخرین وضعیت طرح رتبه بندی معلمان نیز گفت: این طرح همان گونه که انتظار می‌رفت انجام شد و برای معلمانی که به صورت رسمی مشغول به کار بودند، در سطح کشور مشمول این طرح شدند.

حاجی پور با بیان اینکه قانونی که نمایندگان مجلس دراین دوره مصوب کردند، درزمان اجرا در شیوه و چگونگی اجرای آن به آن ایراد وارد شد، گفت: نمایندگان مجلس شورای اسلامی در قالب مطالبه‌گری معلمان، به احکامی که در رتبه بندی معلمان صادر شده اعتراض دارند و باید درشروع کار مجلس جدید حتما تجدید نظر و اصلاح شود.

وی توضیح داد: دراحکام صادره برای برخی از معلمانی که سالها به عنوان معلم جذب شده بودند، پس از اعلام رتبه بندی به ناچار به عنوان کارمند اداری ومدیریت در واحدهای مختلف ستاد و ادارات آموزش و پرورش به کار گرفته شدند.

حاجی پور ابرازامیدواری کرد که درتجدید نظر مجلس، همه در قالب رتبه بندی درست و عادلانه قرار بگیرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • سابقه زیاد همکاری با آموزش و پرورش، از اولویت‌های جذب معلمان است
  • افزایش حضور دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه امام خمینی (ره) در میان دانشگاه های کشور
  • دانشگاه اراک در میان برترین‌های آسیا قرار گرفت
  • دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی آسیایی تایمز در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت
  • رقیبی تازه برای گوگل؛ موتور جستجو ChatGPT احتمالاً این هفته معرفی می‌شود
  • سبقت تاریخی فوتبال ایتالیا از اسپانیا
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • رتبه نهم، پرمشتری‌ترین جایگاه جدول لیگ